Notice: Undefined index: /home/netisten/public_html/images/magas-galagonya/dscf3935.jpg in /home/netisten/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 202

  Notice: Undefined index: /home/netisten/public_html/images/magas-galagonya/dscf3935.jpg in /home/netisten/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 203

  Egy magas galagonya

  Értékelés:
  (0 szavazat)

  Ez a galagonya 2 éve nevelkedik nálam. Egy olyan területről van, ahol építkezni akartak, így mikor megláttam, hogy valami készülődik, megkérdeztem mi lesz a fák sorsa. Rajta kívül még egy fa jött velem haza.
  Április közepe volt, de mivel nem volt idő várni, ásni kellett :))
  Egy évig a kertben volt, majd tavaly ebbe a lavorba raktam. Több táp, és rendes közegben fejlődött tovább. A 2 év alatt iszonyatos mennyiségű új ágat hozott. Jól érzi magát eddig.
  Sajnos az alap növényről nem találok képet, de ha lesz, akkor majd azt is felteszem.

  Idén kapott egy kis formát. Az alakítást láthatod képekben, és videón, annyi csalással, hogy a bal oldali ágat már tavaly elkezdtem lehúzni függőlegesből, de 1 év nem volt neki elég, így újra lehúztam, még 1 évre, hogy tökéletes legyen. Ezt látni is az első képen, hogy a vízszintes alatt van már az ág baloldalon.
  1 év a vízszintes alattira volt elegendő, de még nem elég. :))

  Jövőre átültetem, idén nem láttam a gyökérzetet. A finom ágak növesztése most kezdődik igazán. Gondoltam felteszek egy aktuális képet is róla, de lemerült a gépem, így az későbbre marad, de iszonyatosan besürűsödött. Nulla ág látható :)
  Idén lesz rajta levélmetszés, mert nagyon jó kondiba van, és akkor lehet ritkítani is, ami nagyon elmászik.

            

  Megjelent: 3220 alkalommal