Zene

  Zene (8)

  Általában télen szoktam zenélni, mert ilyenkor van rá időm. Nem maradt el ez idén sem. Decemberben készült, így aki akarta, már meghallgathatta, ezért most már publikálom itt is.
  A soundcloud-ról le is töltheted.

  Természetesen a soundcloudon is megtalálható a zene, ahonnan le is tölthető: https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-nimitawa-ktelo

  Mikor ez a zene készült, úgy volt, hogy lesz hozzá (rajta) ének is. Ez elmaradt, mert csináltam hozzá egy kis klippet (csak kezdetleges, és valamit kellett hozzárakni, hogy a youtube-on megjelenhessen), és a szövegírásnál elszállt az ihlet, miután meglátta a szövegíró a klippet :)

  Tehát maradt csupaszon (csak zene), ami nem baj, de úgy sokkal élvezhetőbb lett volna a hallgatónak, aki az énekkel teli zenét kedveli.

  A videó After Effect-tel készült. Az űrhajók Vattalus műve a deviantart-ról. Rendes srác, (mint kiderült, mert nem tudtam a nemét) hogy megengedte, hogy használjam az űrhajóit. Nagyon köszönöm! (http://vattalus.deviantart.com/#super-secret-stats)

   

  Természetesen a soundcloudon is megtalálható a zene, ahonnan le is tölthető: https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-sunrise

  A kicsi, azaz az apró sikereknek is örülni kell. Ez a zene már a 200 meghallgatást elérte a youtube-on. 0 reklám, 0 megoszutással, így gondoltam egy nagyot, és megosztom a saját oldalamon. Nem ma készült, de a mai napig szívesen hallgatom. Remélem nektek is tetszeni fog.

   

  Természetesen megtalálható a soundcloudon is-> https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/tocadisco-feat-lennart-a-salamon-get-away-hntech-remix

  Foltos Boltos R.I.P.Egy új zene. A héten meghalt egy cicánk. A neve Foltos Boltos volt. Egy gyönyörű dallamot akartam csinálni, ami nekem is tetszik, és méltó lesz arra, hogy a nevét viselje, mint zene.
  Természetesen ismét TRANCE a stílus. Találtam egy trance versenyt, ahova be is küldtem. Nagyon kíváncsi leszek. De lehet bekéne küldeni a rádióba, csak mivel nincs benne ének, szerintem elhajtanak, mint Juhász a farkast :)).


  Youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=sGsbmo6MXSE

  Ha tetszik, akkor a soundcloud-ból le is töltheted.
  A soundcloud link:  https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-stained-shopkeeper

   

   

   

  HnTech - Wave

  Elkészült ismét egy újabb zeném. Egy kicsit a TRANCE világába készült. Vannak kedvenc előadóim, és kedvenc stílusaim. Ez a stílus szerintem a sírva nevetünk féle, de ez a zene a sírást mellőzi szerintem. Aki ezt nagyon nagyon kiválóan művelte az Andy Blueman (Andrej Komatovič).
  Nem hozzá hasonlítom magam, még véletlenül sem, mert a nyomába sem fogok érni soha :)

  Egyszerű film is került alá, amit a youtube-on megnézhetsz. Itt látni mivel csináltam. Ez a két kedvenc programom. Reason, és Acid Pro. A "klippet After Effect-tel csináltam. Majd, ha lesz időm rá, akkor kanyarítok egy normális "vágást" is, hogy legyen "pofája" a dolognak. A soundcloudról le is töltheti, ha esetleg nem online szeretnéd hallgatni. Hol máshol reklámoznám magam, ha nem a saját oldalamon?
  Szóval hallgasd meg, értékeld, ha nem tetszik, ne hallgasd meg többet.

  Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=p4YYQ6DfByw

  A soundcloud link: https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-wave

  Hol máshol reklámozzam, a saját zeném, hanem a saját oldalamon? :)
  Mert elkészült végre. Kicsit sokat szuttyogtam vele, tudom meghallgatás után joigos a kérdés, Azt Ezen Mit? :)))) Szerettem volna egy énekes zenét idén csinálni, és megtaláltam ezt az éneket, ami ingyen és bérmentve letölthető volt a soundcloudról. Sok acapellája van fent a lánynak, de ez elsőre megtetszett, és kiváncsi voltam, mit tudok belőle kihozni. Ez sikerült. Rádióba nem hallhatod, mert soha senki nem játszaná le. Majd egyszer azért vendégül látok mindenkit, a stadionba egy teltházas koncerten... :)))

  Majd elküldöm a tulajdonosnak is (Romy HArmony), hogy hallgassa meg, mert kérte, ha elkészül, akkor mindegyiket meghallgatja. Nem láttam, hogy bármelyikhez írt volna, hogy jó lett, így szerintem ehhez sem fog, de úgy vagyok vele, mint a Forma 1-es pilóták: azt hiszem, az enyém sokkal jobb mint a többi eddig elkészült remix.

  Meghallgathatjátok a youtubon, vagy a soundcloud-on.
  A youtubos verziónál, nem akartam még videóklippet is forgatni, így a szöveget raktam be klipnek, és a képernyőmet vettem, fel, ahol a zenérészeket kevergettem egymás után.

  soundcloud verzió: https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-feat-romy-harmony-bombs

  A soundcloud-ról le is tölthető a dolog, de ha nem szeretnél kattintgatni, akkor itt is meghallgathatod :)))

   

  Ezt a zenét saját magam bírtam elkövetni. Nem lett rossz, de még rám fér a program megismerése, mert szerintem sokkal többet ki lehet ebből hozni.
  Kicsit psytrance-es, kicsit jó :D

  És ami még fontos, letölthet is!
  a link a letöltéshez: https://soundcloud.com/gilisztacska-awacs/hntech-apollo-14

   

  A legjobb psytrance keverések egyike, arról nem beszélve, hogy letölthető az oldalról!
  Hallgassuk nagy szeretettel! :)
  Ru-Bix vs Jester - How To Operate Your Brain